“IZABRAO JE DA BUDE DEO KRIMINALNE GRUPE!” Mitrović najavio uništenje Praseta: “TUŽILAŠTVO JE NA POTEZU!”


Preko 800 hiljada ljudi pogledalo sporni snimak!


Verbalni sukob između jutjubera Bake Praseta i vlasnika Pink Televizije počeo je kada je pijani jutjuber ničim izazvan isprozivao i vređao Mitrovića u lajvu, a kada mu je vlasnik Pinka sarkastično, ali pristojno odgovorio, Baka Prase je nastavio sa uvredam i psovkama.

Cela situacija je eskalirala kada je Bogdan došao sa velikim drvenim muškim polnim organom ispred televizije Pink, gde je došlo do susreta sa obezbeđenjem zgrade, a gde jutjuber tvrdi da je dobio udarac, što se na snimku koji je sam Mitrović objavio zaista ne može videti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Sporni snimak je odgledalo preko 800 hiljada ljudi, a povodom istoimenog klipa se oglasio ponovo vlasnik ružičaste televizije i najavio da će u četvrtak izaći film o Baki Prasetu na svim društvenim mrežama posle kog će tužilaštvo morati da reaguje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

– Do sada 815 hiljada pregleda ima ova moja objava, kako džiberčić Baka Prase, muca i beži kao pi**ica, pri običnom ragovoru sa mojim bezbednjacima pri pokušaju ulaska na Pinkov privatni posed, a tek će da se čuje u dokumentarnom filmu kako je plakao i prekljinjao kad su ga gepekovali kriminalci, taj slučaj je trebalo da prijavi policiji ili da se sam obračuna sa njima, već tada bi bili pohapšeni, ali praseći mentalitet Bakin je izabrao da bude deo kriminalne grupe i da im plaća kao zadnja kukavica i pi**ica! Bako, plolako spremaj zimske stvari jer posle filma o tebi u četvrtak na TV Pink, YT, Insta, Tviteru, tužilaštvo je na potezu, a meni neće biti teško da ih medijski-televizijski svaki dan podsećam šta im je posao! Da si mi živ i zdrav i nasapunjan, znaš kako to ide u bajbokani!

Izvor: srbijadanas.com