IZBAČENA! Luna Đogaj prekršila OSNOVNO PRAVILO – nije bilo milosti: morala je NAPOLJE! Reagovali i Gagi i SLOBA (VIDEO)


Nije znala šta da radi.


Luna Đogaj iz “Zadruge” ispričala je u ovom programu jednu krajnje interesantnu anegdotu koja datira iz njenih srednjoškolskih dana, a tiče se neprijatne situacije sa kontrolorima gradskog autobusa. Luna je ispričala Slobi i okupljenoj ekipi kako je jedanput krenula u školu, a u busu se pojavila žena koja je krenula da pregleda karte.

SKUPO! PRVA SVAĐA oko STANA! Ne, ne, tu nećemo! MENJAMO ŽIVOT IZ KORENA!

Gorštak

Đogajeva je htela da kupi kartu kod vozača, međutim nije joj dozvoljeno. Ona je zatim zamoljena da napusti vozilo, a priča se nastavila napolju. Kontrolorka nije odustajala od Lune i sve dok nije dobila ličnu kartu nije se smirila. Kada je videla da joj stoji Đogani u ličnoj karti, saopštila joj je kako ju je Gagi jednom prilikom nazvao glupačom kada mu je tražila kartu na pregled. To sad povlači pitanje kako je moglo da piše Đogani u ličnoj karti Lune kada joj to nije pravo prezime, no da nastavimo.

https://www.youtube.com/watch?v=WOeHXjCbE50

(VIDEO) ANABELI NEĆE BITI DOBRO KAD VIDI: Evo šta je Sloba radio Luni dok je Kija spavala

U daljem toku svog pripovedanja Luna je priznala kako je dala čak 50 evra kontrolorki, i to iz razloga što nije imala sitnog novca. Ovo je naišlo na velike osude roditelja, drugih učenika, a sada i samog Slobe. I zaista, kako i ne bi…