IZDAJA! Luni usred programa OTKRIVENO SVE! Kako je mogao?! Usledila 4 MINUTA KOŠMARA (VIDEO)


Bolno!


Nedavno je došlo do svađe između Aleksandre Subotić i Lune Đogani kada je Aleksandra saznala da je Luna razgovarala sa njenim dečkom Davidom Dragojeviće. Novinari su tražili od Adama Đoganija da prokomentariše zašto je izabrao baš Aleksandru za večeru u “dark rumu”, uprkos tome što se nije lepo ponela prema Luni.

– Luna te sve vreme brani svim srcem, a ti provodiš vreme sa njenim neprijateljima, pa si i Aleksandru izabrao da je povedeš na večeru – glasilo je pitanje.

On se pravdao rečima da su oni svi prijatelji i da Luna i Aleksandra nisu u svađi.

– Sandra nije njen neprijatelj, one se druže. Mi se svi družimo. Aleksandru sam izabrao zato što je znam od ranije. Nisam želeo da pravim problem – kazao je Adam.

– Kao i svakom prijateljstvu, normalno je da dođe do sukoba, ali to su sitne čarke koje ne mogu da ugroze naše druženje – rekla je Aleksandra.

SVAĐA SA ANABELOM: Atijasova uključena u “Zadrugu 2”! Luna je brani – NIJE MOJA MAMA TAKVA! (VIDEO)

Novinari su tražili od Aleksandre da prokomentariše ružne reči koje je uputila Luni kada je rekla da joj ona “i nije neka prijateljica”.

– Ne znam kada sam to rekla, ja kada se naljutim kažem svašta u afektu. Bilo mi je krivo i teško mi je palo to što je pušteno na klipu, doživela sam to kao izdaju. Ali David mi je tu najkrivlji. Nisu to neke teške reči – pravdala se Aleksandra.