“Izlazi, bre NAPOLJE, neću da te GLEDAM” Janjuš ponižava Aneli – Ona puca od GRIŽE SAVESTI zbog muvanja sa Munjezom


Bio je prilično oštar i grub…


Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić razgovarali su tokom noći o svom odnosu, a ona je uspela za par minuta da ga izbaci iz koloseka i da dovede do svađe. Mada, verujemo da joj to nije bila želja, već naprotiv, smatramo da je pokušala da izgladi odnose sa njim, možda osećajući grižu savesti zbog igre sa Munjezom.

– Užasno je sve to što ti se desilo, ali sa vremenom će biti lakše. Moraš dalje živeti, ona ti je najvažnija. Ona mora da ti bude na prvom mestu. Je l’ se brineš za mamu i tatu? – pitala je Aneli.

Aneli i Janjuš

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Kako ne čoveče, dok sam bio preko i dok sam ovde bio, nisam o njima razmišljao, sad moram da razmišljam na sto strana, a moram da boravim ovde – rekao je Janjuš.

– Ne moraš se brinuti za mene, da si se brinula kad si trebala da se brineš bila bi drugačija situacija, sad je kraj svakoj priči. Uopšte mi nisi jasna šta ti je smešno – dodao je Janjuš.

– Nisi mi smešan nego te volim, previše te volim. Grešio si i ti, a i ja, imao si ti mnogo grešaka – rekla je Aneli, pokušavajući da dopre do njegovog srca.

– Nemoj da mi vređaš ovde inteligenciju, ajde izađi napolje, ne želim više da te gledam. Ti ne znaš kako razgovarati sa nekim u određenim situacijama, ti si totalno bezosećajna osoba. Sram te bilo, go*no jedno, da ti meni govoriš da sam nešto grešio u ovoj situaciji kako bi samo oprala sebe. Ti ne razmišljaš ni o kome drugom osim o sebi – rekao je Janjuš i terao Aneli od sebe.

– Ja ću ti reći da između mene i Alena nikad ništa nije bilo, ja sam zaljubljena u tebe, volim te mnogo ne zanima me niko drugi – odbrusila je Ahmićeva.

Izvor: srbijadanas.com