IZNELA DOKAZ CRNO NA BELO! Anabela otkrila istinu o Andrejevom plaćanju alimentacije VANBRAČNOM DETETU


Imala je želju da ga zaštiti od napada!


Večeras je Anabela Atijas gošća u emisiji “Zadruga – narod pita”.  Gledaoci imaju prilike da uključe uživo u program i da prokomentarišu dešavanja iz Bele kuće, kao i da postave neko pitanje večerašnjoj gošći. Javila se Jovana iz Zemuna koja je iznela brojne kritike na Anabelin račun.

– Ti si svoju ćerku prodala, ne ona tebe. To što tebe nije lupio šamar realnosti dok si bila unutra, ali kad si izašla shvatila si da to misli 80% naroda. Ninu kaže da je tek sad upoznala. Govori da je samohrana majka, da je sve sama radila, ne bi bila poznata da je Gagi Đogani nije doveo u Srbiju. Mora da zna ko je doveo nju tu. Čak nisi ni pevala, nego si otvarala usta. Ćerku si poslala u privatnu školu, kukate da ste sirotinja. Što ne ljubite Lunu – govorila je gledateljka.

– Išla je Luna, ići će i Nina i Blankica. Svako dete treba da poštuje roditelje koji ulaže u njih. Vi ste siromašni u duši. Ja sam je ljubila 24 godine, sada je ljubi dečko, šta ja imam da je ljubim – rekla je Anabela.

Anabela Atijas

Foto: Printscreen/Tv Pink

Anabela je u žaru rasprave ustala i Darku pokazala uplatnicu kao dokaz da Andrej Atijas plaća alimentaciju svom vanbračnom detetu, a Darko je pročitao podatke sa uplatnice i utvrdio validnost fotografije.

Anabela je tom prilikom otkrila šta je Andrej poručio.

– Da bakice ne brinu, da se ne sekiraju zbog Anabelinog muža – glasila je poruka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com