IZNETE STVARI na kapiju: Nakon sinoćnjeg poteza, ovo je KRAJ UČEŠĆA? Spakovani džakovi znače samo jedno


Miljana Kulić je bila ta koja je sve odnela…


Rijaliti takmičar Marko Janjušević Janjuš izveden je iz “Elite” 25. decembra, kada mu je saopštena tragična vest, da je njegov mlađi, rođeni brat oduzeo sebi život u 27. godini.

Iako se spekulisalo o njegovom povratku, sada su njegove stvari iznesene iz rehaba u kojem je boravio, te odnete do kapije, što je učinila Miljana Kulić u nameri da se u pomenuti objekat useli.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Ove vesti potpuno su slomile Janjuševića, pa je na neko vreme napustio rijaliti i otišao u rodno Prijepolje, kako bi bio sa porodicom. Drugi učesnici “Elite” ne znaju šta je razlog  zbog kog je Marko napustio imanje i dalje se nije vratio.

Kako je naređeno po njegovom izlasku, Marko Đedović je spakovao njegove najosnovnije stvari i odneo ih u produkciju, a ostali džakovi su ostali u rehabilitaciji, gde je Janjuš boravio do danas. Sinoć ih je Miljana Kulić spakovala u vreće i iznela iz rehaba, kako bi se ona tu smestila.

Fanovi rijalitija uhvatili su ovaj trenutak i podelili ga na društvenim mrežama. Nakon ovog sinoćnjeg poteza Miljane Kulić, mnogi komentarišu da je ovo možda potvrda da se Janjuš ipak ne vraća.

– Miljana se zvanično uselila, Jaškove stvari spakovala u vreće i iznela iz rehaba – napisali su.

U komentarima su neki osudili njen potez, dok su drugi pisali:

– Rekla je da je pitala na kapiji je l’ sme i da su joj oni rekli da može. Samo je spakovala u džakove, ali valjda sve stoji i dalje u rehabu ili je prebacila u radionicu – jedan je od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com