IZUDARALA GA, IZVELI JE NAPOLJE: Milijana skroz ODLEPILA Tuče rukama, baca bubicu, urla – NERVNI SLOM (VIDEO)


Haos.


Nesvakidašnji par, Milijana Bogdanović i njen 53 godine stariji dečko Milojko Božić, preživljavaju pravu dramu otkada su ušli u rijaliti “Parovi 7”.

U njihov odnos se upleo treći – bivši političar Aleksandar Požgaj, koji čas deluje kao zagrejan za mladu devojku uprkos tome što je oženjen, čas kao da se samo igra sa njom.

Sinoć je Milijana poludela zbog neprestane tenzije i preživela je nervni slom. Ona je nasrnula na Aleksandra i nekoliko puta ga dobrano udarila šakama zbog čega je na kraju izašla iz vile i odvedena u izolaciju za kaznu, a da li će je produkcija još nekako sankcionisati zbog nasilnih poteza, ostaje nam da vidimo.

– Napušiš se… Milojku, znaš? Ajde se pomeri, inače ću te, kunem se , gađati ovom šoljom!  – poručila je Milijana Aleksandru koji je prozivao Božića, a onda je skočila na njega, šolju bacila na pod i udarala ga šakama – Hoćeš da prestaneš? Prestani više! – plakala je i udarala ga Milijana.

Isprva je produkcija nije pustila u sobu za izolaciju iako je sama htela da izađe. Dok je čekala na vratima, skinula je bubicu i njome udarila Požgaja koji je tuda prolazio.

– I treba da te j**e, sama si kriva. Dosta bre više – kritikovao je Milijanu dečko.

– Ućutiii, prekiniii, dosta – vriskala je na njega Bogdanovićeva.

Pogledajte kako je izgledao taj incident: