“JA BIH GA UBIO! ĆERKA BI GA ZVALA TATA” Janjuš PROGOVORIO o BUDUĆIM MOMCIMA svoje BIVŠE ŽENE Ene


“Kada jednom napraviš tako nešto, biće uvek tenzija!”


Nakon što je Nenad Aleksić Ša imao izlaganje u emisiji “Gledanje snimaka” o svojoj izjavi da bi svoju bivšu suprugu Ivanu voleo da vidi sa nekim ko će više da je poštuje od njega, obratio se i Janjuš, koji je imao sličan komentar sa njim.

On je zaštitnički nastrojen prema Eni, pa se pred Majom Marinković obratio svima.

– Naše situacije uopšte nisu iste, ja ću biti direktan. Ja imam dete sa ženom. Kada bih video dete sa nekim drugim muškarcem, koji je emotivni partner moje bivše žene, to bih teško podneo. Ne bi mi bilo svejedno – priznao je Janjuš.

– Taj čika treba da bude u senci, da to dete ne vidi, ali žena ima pravo da nastavi. A ti bi umro da to vidiš, zato nemojte da se čudite ništa. I Ša bi umro da vidi Ivanu sa drugim – ustala je Nadica.

– Ne bih! Neću da kažem šta želite da čujete! Da, želim Ivani svu sreću, da nađe normalnon dečka, da je niko ne muči kao ja sr*njima koje sam uradio! – besneo je Ša.

Zadruga

Zadruga
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– To sam malopre hteo da kažem, pričali smo dosta i sa Krunom, bilo je suza, plakanja, tu ne bi bilo sreće da dođe do pomirenja. Kada jednom napraviš tako nešto, biće uvek tenzija. Što se tiče ljubavnog odnosa, moj odnos sa Enom je završen. Hoću da kažem, ja da gledam jednu scenu da neko napravi mojoj ženi, ja bih ga ubio. Želim joj sreću da ima nekog normalnog – istakao je Janjuš.

– Da nemaš dete, boleo bi te k*rac. Boli te k*rac za Enu! Tebi je samo do deteta. Ubio bi samo zbog deteta, za nju bi te boleo k*rac. Da toliko poštuješ ženu, ne bi joj ovo radio – smatrao je Lepi Mića.

Zadruga

Zadruga
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– A kako bi ti bilo da je taj partner divan prema Eni i tvojoj ćerki i da ona krene da ga zove “tata”? Kako bi ti bilo? Bolelo bi te! – zaključila je Nadica.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Izvor: srbijadanas.com