“JA SAM LAŽOV, LOŠ ČOVEK i GREŠNICA” – Aleks u OČAJU jer će Dejan nakon ove GREŠKE da je OSTAVI


Preplašena.


Upravo je počela emisija “Gledanje snimaka”. Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću i najavila prvi klip za danas. Prikazan je razgovor Milice Veselinović i Bilala Brajlovića, gde joj on priča da ona pravi budalu od njega i da ga je izdala. Ovo se odnosilo na to što je Milica promenila priču da je Bilalu dala čokoladicu od Aleksandre Nikolić. Brajlović je Milici zamerio i optužio je da laže kako bi pokrila Aleks, a ona je počela da plače i rekla da je sama.

– Zašto si lagala? – pitala je Ivana.

– Imala sam pritisak, mislila sam da će ljudi to pretvoriti u “ljubavnu” čokoladicu. Osetila sam lošu nameru, zato sam se tako ponašala – pričala je Nikolićeva.

Aleksandra Nikolić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ovo da si rekla odmah, niko ti ništa ne bi rekao. Ja ti verujem, ali čemu napad na Miljana da je zaljubljen u tebi, Bilalu da nema decu jer te laže. Loš si čovek. Ovo si sad od reči do reči ponovila moje reči od sinoć, čula si od mene – skočio je Miki.

– Jesam loš čovek. Verujem da sam ostavila mnoge bez reči, ali kad se osetim ugroženo, radim i pričam loše stvari – dodala je Aleks.

Zadruga 6

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com