JA SAM VARANA ŽENA, TO JE BOL KOJI NE PROLAZI Zadrugarka očitala surovu lekciju Tari! Ša pocrveneo! (VIDEO)


Još jedne nominacije su iza nas.


Dragana Mitrović uputila je oštru poruku Tari Simov tokom sinoćnjih nominacija u rijalitiju “Zadruga”.

– Ovo mi je najlakša nominacija. Preko puta mog prijatelja sedi osoba koja mi je udarila dva šamara. Ja sam bila žena koja je bila varana i napustila svoj brak zbog ovakvih situacija i zbog reči koje sam upotrebila, to je nešto što me boli. To je bol koja ne prolazi. Nominujem Taru – odlučila je Dragana.

Dragana Mitrović

Dragana Mitrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– O Čorbi imam najbolje moguće mišljenje, ali ispada u nekim situacijama sa Majom da nije korektan. Ispada da je zavlačiš, jer vaš odnos nije definisan. Za Taru sam rekao da je iritantna, bezobrazna i bahata osoba. Što se njenog odnosa sa Ša tiče, hteo sam da kažem isto što i Car. Ne priređuješ dečku kog voliš ono što je priredila sinoć. Taru šaljem, da razmisli šta je uradila – rekao je Mišel.

– Počeću od Tare. Mi smo u jako dobrim odnosima. Imam lepo mišljenje o njoj. Čorba i ja smo takođe dobri, imam jako visoko mišljenje o njemu, mislim da je fantastičan, da je veliki patriota, a to je retko. Znaš zbog čega to mislim, ja se naježim kada pričam o tome. Poslaću Taru – rekao je Alen.

– Čorba i ja smo bili bliski na početku, totalno je spontan, slažem se sa Alenom u potpunosti. Poslaću Čorbu u izolaciju ipak – odlučila je Maja.

Izvor: srbijadanas.com