“Jako si PRLJAVA, briješ se U KREVETU” – Svi su kod nje primetili ALJKAVOST: Ovaj detalj ih je posebno ZGROZIO


Na nju su učesnici osuli paljbu, a neki su je i podržali.


U toku je emisija “Nominacije”. Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nemanji Gačiću.

– Ona pije krv, ozbiljan degenrik, osnovna kultura je da ne upadaš dok drugi pričaju. Greota me jer je žensko. Što se tiče Uroša okej smo. Šaljem Snežu ostavljam Uroša – rekao je Gačić.

– Dobra si ali si naporna, umeš da provociraš. Što se tiče Uroša imala sam loše mišljenje ali smo rešili neke stvari. Ostavljam Uroša – rekla je Danka.

– Što se tiče Uroša, i dalje mislim da si iskompleksiran i da ti je Maja cilj. Što se tiče Sneže imali smo konflikt na početku, upadaš drugima u reč i pričaš samo o sebi.Ostavljam tebe šaljem Uroša – rekla je Tamara.

Sneža Jovičić

Sneža Jovičić
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Snežo mislim da si nadobudna, aljkava, briješ se u krevetu, jako si prljava osoba, znam da si agresivan. Imaš te napade na žene, više neću das te zovem lažni bokser. Šaljem Snežu – rekla je Malivuk.

– Što se tiče Uroša okej smo, sve sam ti rekla. Ja Snežu obožavam, ti si meni top, mislim da si objektivna, bliža sam sa Urošem, ostaviću njega – rekla je Vanja.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com