Janjuš IZJAVIO LJUBAV Aneli: Kočnice popustile, na milimetar od poljupca- Za to vreme Maja radi nezamislivo


Kod njih se nikad ne zna, pa tako i sada…


Večeras se u “Eliti“, kao i svakog utorka nakon emisije Amidži šou, tradicionalno održava žurka, kako bi se učesnici malo razonodili, relaksirali i isključili od svih drama koje sami kreiraju.

Pored trenutno najturbulentnijeg odnosa i razvoda Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlivić koji potresa region, čini se kao da su ostali takmičari pali u senku. Iz tog razloga, kako bismo videli da li ostali koriste tu “gužvu”, primetili smo kako je Marko Janjušević Janjuš prišao Aneli Ahmić, na korak do poljupca, te tom prilikom istakao da je mnogo zavoleo. A evo šta je za to vreme radila Maja Marinković.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš

Foto: Pink TV printscreen

– Mnogo te volim, mnogo sam te zavoleo – rekao je Janjuš.

Aneli se nije opirala, naprotiv. Pristala je da u ovom zanosu i igri očima i dodira uživa, kao da kamere ne postoje.

Za to vreme, Marinkovićeva je bila skockana i ludo se zabavljala i igrala uz modernu muziku, sve vreme gledajući svoj odraz. Za mnoge ovo zvuči nezamislivo, budući da svi znaju za njen temperament i preku narav.

Da li će (kao što to obično biva) ovo veče ipak otići u drugom pravcu i dovesti do usijanja atmosfere, verujemo da hoće. Zbog svega pomenutog, takmičare “Elite” ćemo držati pod našim budnim okom.

Maja Marinković

Izvor: srbijadanas.com