JANJUŠ SE POMIRIO SA BIVŠOM SUPRUGOM – Snimljeni kako uživaju zajedno, a ovo je pesma koju joj je POSVETIO


Ispunila mu se želja?


Bivši učesnik Zadruge, Marko Janjušević Janjuš tokom šestre sezone Zadruge izjavio je da ima veliku želju i da čini sve da dođe do pomirenja sa njegovom bivšom suprugom Enom Janjušević, sa kojom ima ćerku Krunu Janjušević.

On je izjavio i da se kaje što je ikada prevario kao da žali što je povredio svoju suprugu i time okončao brak, a sve zbog veze sa Majom Marinković.

Podsetimo, Marko i Maja Marinković su stupili u ljubavnu vezu tokom Zadruge, koja je trajala dve godine, a u međuvremenu se košarkaš i razveo.

– Mislim da me možda voli i dan-danas. To jeste bila najveća ljubav, neke stvari su se odigrale kako su se odigrale. Ne postoji šansa da bih mogla da oprostim neke stvari koje su urađene, pa tako i on, s moje strane. Ali, kada bih birala osobu s kojom bih se družila i provodila vreme, to bi bio Janjuš – zaključila je Maja u emisiji “Amidži šou” tokom šeste sezone, a podsetimo Maja i Janjuš su definitivno raskinuli kada je ona nakon rijalitija saznala da je u drugom stanju, te joj je on navodno poslao novac za kiretažu.

Janjuš se u medijima osim Maje nije pojavljivao ni sa jednom devojkom, a tokom učešća u Zadruzi je savetovao sve da ne varaju jer se on opekao.

U nekim momentima je Janjuš bio u dobroj komunikaciji sa Marinkovićevom, ali nije bilo bližiih kontakata jer je jasno rekao po ulasku da želi da se pomiri sa bivšom suprugom.

Sada, nakon superfinala šeste sezone Janjuš je objavio snimak iz kafane sa Enom i dodao srca.

Na snimku on njoj peva. ali i ona mu uzvraća pesmu Tome Zdravkovića “Da li si mi verovala ženo jedina”.

Budući da ova pesma može opisati njihovu ljubav, da li je ovim snimkom Janjuš svima stavio do znanja da je došlo do pomirenja ostaje nam da saznamo…

Izvor: srbijadanas.com