Janjuš u SUZAMA ZBOG ENE i njenog novog dečka: Ne može sebi da oprosti jer je izgubio ZAUVEK: “Godinama ga je čekala i volela”


Već danima se šuška da Ena Senić, bivša supruga Janjuševića ima novog dečka s kojim je srećnija nego ikada.


Pre samo dva dana doskorašnji ljubavnici Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali sukob epskih razmera u “Eliti”, tokom kojeg je došlo do, za sada, konačnog raskida. Ovaj put jabuka razdora bio je Stanislav Krofak, i Janjuševo nepoverenje u vernost Ahmićeve.

Nakon što je optužio da pokušava da se približi Panteri, Marko je bivšu devojku žestoko izvređao. Međutim, izgleda da nije samo to razlog njegove tuge i očaja koje imamo prilike da ispratimo.

– Ena u društvu svoje jače polovine. Janjuševe suze nisu suze za bratom, već suze da je izgubio jedinu osobu koja ga je volela i godinama čekala. Možeš šta hoćeš, ali ne i dokle hoćeš – glasila je objava na Instagram storiju profila koji prati sva aktuelna dešavanja unutar rijalitija.

Podsećamo, Janjuš je nedavno u rijaliitju pominjao ćerkicu Krunu, koju ima iz braka sa Enom, pa je govorio o tome koliko mu nedostaje.

– Moja ćerkica je moje zlato i to će uvek tako da bude. Mnogo mi fali kad sam ovde, ali se nekako uvek učim da je ovo moj posao i da sam ovde došao da zaradim. Zbog toga mi često bude lakše, ipak je to dobar novac, pa mogu svašta da joj obezbedim. Sa druge strane, znam da će njoj jednog dana skroz da bude dostupno sve ovo što se ovde snima. Nadam se da će mi oprostiti jer nema baš lepih stvari, ima smešnih, ali ovo sa ženama sigurno neće – istakao je Janjuš tom prilikom, dok ga je Aneli tešila i rekla mu da nema zbog čega da se brine.

Izvor: srbijadanas.com