JAVNO IZVINJENJE NJEGOVIM RODITELJIMA: Sanja podvila rep i obratila se majci svog dečka!


Svašta je izrečeno.


Zadrugari su sinoć gledali klipove, a kada je voditelj Darko Tanasijević najavio klip na kom su imali priliku da vide svađu Marka Stefanovića i Sanje Grujić zbog hrane, nastao je muk.

Nakon odgledanog snimka, Sanja je dobila reč.

– Napunila sam se danas pozitivnom energijom. Prošlost ostavljam u prošlosti, živim u sadašnjosti i budućnosti. Ne može me dotaći ništa…Moji nisu protiv nas, sigurna sam da me podržavaju, Markovim roditeljima mogu da se izvinim. Da se opravdavam i tražim izgovore, izgovori ne postoje – rekla je Sanja.

Sanja Grujić, Marko Stefanović

Sanja Grujić, Marko Stefanović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Na osnovu čega da vam poverujemo da nećemo imati slično ovako – rekao je Darko.

– Niko nije rekao da neće biti. Možemo da očekujemo već od ponedeljka, zavisi da li će Marko dobiti veći budžet, a ja ću se iskompleksirati – rekla je Sanja.

– Ovo je smešan deo svađe, gde joj govorim gde je uzrok, ona ponavlja paštetu stalno. Nema šta da se priča ovde, ovo su svađe koje treba da se zaustave na pašteti – rekao je Marko.

– Ja želim da se izvinim Marku Markoviću što sam ga uvukla, znam da je to nešto što ga pogađa – rekla je Sanja.

– Treba da se završi na tome, a ne na uvredama i tako ćemo bolje funkcionisati. Sviđa mi se što je pozitivna i mislim da je prevazišla to nešto u glavi – rekao je Stefanović.

– Svesna sam ja i prvi i drugi i treći i tako dalje, ja sam takva. Pokušavam da korigujem, ali ne vredi – rekla je Grujićeva.