“JE L’ MORAM DA K*RAM NAKAZU DA BIH IMAO MIR?!” Car neće ni da čuje za Dragojevićku, pa se obratio PRODUKCIJI


Kolaps!


Dalila Dragojević i Filip Car ušli su u brutalnu svađu za crnim stolom, a nastavili su sa žestokom svađom i za vreme reklama.

– Šta je ovo, ljudi, pa je l’ moram da k*ram nakazu do kraja da bih imao mir? – urlao je Car pokušavajući da ućutka Dalilu koja mu se konstantno obraćala.

Oni su nastavili svađu i tokom reklama.

Filip Car

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Klošarko jedna, kad sam video kakvo si zlo, otarasio sam te se. Jedna od naših podrška je poslala narukvice i rekla da ti dam iz poštovanja, samo ih obesio sebi – pričao je Car.

– Ti si uništavao nešto što je moje. Toliko puta si me izvređao, aludirao si mi na oca i rekao da je dva puta bio u hitnoj zbog mene. Prvi započneš sve, ti si mene vređao – odbrusila je Dalila.

– Ostavio sam, otišao sam nakon svega. Nikad više u životu, zapamti me, nikad u životu nećeš imati priliku jedno slovo da izustiš sa mnom – urlao je Car.

– Ajde idi plači sad, ja nisam plakala kad si ti meni vređao roditelje – rekla je Dalila.

Filip Car, Dalila Dragojević

Filip Car, Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Govoriš da me voliš, a ližeš se sa ljudima koji su me najstrašnije psovali. Ku*vetino jedna ka*ali smo te naizmenično – dodao je Car.

– Sve što kažeš ti meni, kažem i ja tebi. On nema šta nije spominjao, a kad njemu neko spomene… Tvoji su idioti, jer su napravili takvog klošara – odbrusila je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com