JECALA OD BOLA Jovana Jeremić slomljena u SUZAMA pričala o DETETU – Tuga koja slama srce


Izdržala je sve životne udarce!


Voditeljka Hepija Jovana Jeremić jedna je od omiljenih TV lica. Ipak iza njenog osmeha i energije krije se tužna priča koju je Jovana ispričala u jednoj emisiji.

Ona je govorila o svom teškom detinjstvu, o nelagodama koje je doživljavala u školi zbog svog statusa, ali i o podizanju deteta.

Jovana se toliko otvorila da su joj suze same išle, a njena ispovest nikoga neće ostavitim ravnodušnim.

– Nisam imala detinjstvo da bih bila dobra, nisam imala slobodno vreme da bih se družila sa svojim prijateljima – jecala je ona i vidno potresena nastavila:

– Ja sam tada ispustila telefon i pala sam u nesvest. Kafandžijska ćerka sa Ibarske magistrale ih je pobedila zato što je imala rezultat –  jecajući priča Jovana koja je sve morala da učini sama i od nule, kako je istakla.

Posebno potresan deo priče je voditeljkino priznanje da joj je direktor škole rekao da nikada ne bi želeo da ima kćerku kao što je ona, ali i tvrdnja Jeremićke da nije dobra majka svojoj naslednici.

Pogledajte deo njene priče!

View this post on Instagram

Nedelja 19:55h, Hepi tv, moja licna emotivna zivotna ispovest kod @bozicuros . Emisija uz koju ce plakati cela Srbija, a o kojoj ce se u ponedeljak najvise pisati.Emisija uz koju ce plakati cela Srbija, a o kojoj ce se u ponedeljak najvise pisati. U nedelju od 19:55h na Hepi televiziji u Glamur specijalu cucete nikad ispricanu emotivnu i potresnu ispovest Jovane Jeremic: kako je detinjstvo provodila uceci, nemajuci slobodnog vremena da bi osvajala nagrade na republickim takmicenjima, kakvu traumu je prezivela od direktora osnovne skole, a kasnije i sikaniranje vrsnjaka iz odeljenja, kako se snasla prelaskom u Beograd, kako je od 0 stvarala svoj medijski i materijalni kapital i zasto za sebe smatra da nije dovoljno dobra majka.p #jovanajeremic #urednik #voditelj #dobrojutrosrbijo #vikendjutronahepiju #malakojacinicuda

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic) on