JEZIVA SCENA! Maja JAUKALA NA SAV GLAS U BOLNICI pred ulazak u Zadrugu: “Spasite ga, UMREĆU BEZ NJEGA”


Panika!


Rijaliti učesnica Maja Marinković ponovo će se naći u Beloj kući, kao učesnik u Zadruzi 5, a dok se spremala za ulazak u rijaliti, o njoj je isplivala nova informacija, koja nije ni malo prijatna.

Naime, Maja je imala nervni slom pre nekoliko dana kada je išla da poseti svog oca Radomira Marinkovića Takija kome se zdravstveno stanje bilo pogoršalo, te je i završio bio u hitnoj. Marinkovićeva je zbog toga bila na ivici nervnog sloma, jer za to isključivo krivi sebe i svoj odnos sa Janjušem.

– Maja je bila mnogo loše, grizla je savest zbog Takija – započinje bolničarka koja je negovala Takija i nastavlja:

– Kad je došla da ga poseti dok je on bio u bolnici, saznala je da mu je EKG jako loš, pa je počela da kuka na sav glas: “Ja sam kriva za sve, spasite mi oca, umreće mi tata zbog Janjuša! On mi je život upropastio, unakazio me je!” – prepričava bolničarka i dodaje:

– Baš se potresla, žalila se na neku situaciju u etno selu koju joj je Janjuš priredio, vidi se da je devojka loše i da se kaje zbog svega.

 

Maja Marinković i Taki

Maja Marinković i Taki
Foto: Srbija Danas

Inače, Maja Marinković i njen otac Radomir Marinković Taki večeras ulaze u “Zadrugu 5”, a rijaliti zvezda je nakon raskida sa Markom Janjuševićem Janjušem stupila u vezu sa rijaliti učesnikom Filipom Carem.

Izvor: srbijadanas.com