JEZIVO PREDSKAZANJE?! Sanjala UŽAS o Aleksandri, Ani i Davidu! OVO NEŠTO ZNAČI, ne može da dođe sebi!


Preplašena!


Majka Aleksandre Subotić, bivše verenice Davida Dragojevića koji je sada u novoj vezi sa starletom Anom Korać, Ljuba Pantović, poverila se reperu Nenadu Aleksiću Ša, kako je imala jeziv san.

– Vidim čamce za spasavanje, vezani jedni za druge. Ti si u jednom, a Zorica Marković i ja idemo u drugom. Ja plivam, ti sediš u čamcu, Zorica ne znam da li je plivala ili sedela. Ja duvam jedan čamac i on pukne, a sve bistra voda. To je dobro nešto. Odjednom ja se nalazim napolju i daju mi telefon. Tu vidim obezbeđenje koje sve vas izvodi napolje jer ovde nešto nije u redu. I odjednom smo kao u bioskopu i taj iz obezbeđenja me vuče za ruku… Anu i Davida sam sanjala pre tih čamaca. Sedimo na nekom prozoru. David i Ana mi pričaju nešto o Aleksandri, a ovde zemlja guta sve i mi treba da bežimo odavde. Takva neka nebuloza – ispričala je sa čuđenjem Ljuba Nenadu koji ju je pomno slušao.

Kakvo je ovo predskazanje bilo i šta je značio san, Aleksandrinu majku je mnogo zanimalo, međutim do zaključka nisu uspeli da dođu.