“JOŠ SE TRESEM, MOKAR SAM!” Reči Slobe Radanovića nakon što je SPASIO čoveka koji je pokušao da se UBIJE – evo kako se ODVILO


Njegova supruga opisala sve!


Herojski čin pevača Slobe Radanovića, koji je danas oko 16 časova odgovorio čoveka od namere da skoči sa Pančevačkog mosta, potvrdila je njegova supruga Jelena Radanović. Ona je prenela i šta joj je muž kazao odmah nakon toga šta se dogodilo.

Jelenu je vest da je njen suprug spasio čoveka od pokušaja samoubistva zatekla u njihovom lokalu dok je pila kafu sa svekrvom Draginjom, ali je ostala u šoku kada joj se Sloba javio.

Sloba Radanović, Jelena Đuričanin

Foto: Srbija Danas

– Ne mogu da dajem izjave, jedino što mogu da vam kažem da to jeste bilo, ali o tome može on više da vam kaže kada dođe. Znate da on ne voli da izigrava heroja i da se o tome priča. Ne znam detalje, samo mi je rekao:”Još se tresem, još sam mokar”– kazala je Jelena za “Informer”, koja je otkrila detalje, nakon nemilog događaja:

– Čekamo ga da dođe, njegova mama i ja sedimo u našem restoranu. Otišao je da zameni felne na mom automobilu kada se to dogodilo. On je produžio kod majstora i javio mi to, ali ne znam ništa više dok ne dođe – odgovorila je Jelena, a potom se oglasio i Slobodan.

Sloba Radanović

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

– Mislim da od ovoga svega ne treba praviti senzaciju i potencirati herojstvo. Poenta ove priče je tuđa nesreća i pitanje zbog čega je čovek želeo da oduzme sebi život. Ja sam se zatekao u tom momentu na Pančevačkom mostu i postupio sam logično. Najteže je prići čoveku… Pričao sam sa njim i tražio sam da mi da ruku dok razgovaramo. Pitao sam ga šta je razlog za takav čin… Govorio mu da ništa nije vredno toga. U jednom trenutku sam ga uhvatio za ruku. Bio je priseban čovek, razuman – počinje priču pevač i nastavlja:

– Prepoznao me je i rekao mi da sednem u auto i da idem svojim putem. Skupilo se tu još ljudi koji su pomogli. Kada sam prepoznao da je pravi trenutak, povukao sam ga preko mosta, 2-3 momka su mi tu pomogla i hvala Bogu sve se završilo kako treba. Svako bi trebalo da postupi isto, nadam se da će čovek pronaći svoj mir i da se ovo neće ponoviti. Ne smemo okretati glavu na tuđu nesreću – rekao je Sloba Radanović za “Blic”.

Izvor: srbijadanas.com