“Jovana će BANKROTIRATI NAKON TUŽBI” Maja zakuvala aferu koja trese Elitu – Zajedno su PRED ULAZAK KOVALE PLAN?


Nakon Ivanine izjave, sve se otkrilo!


Nakon što je aktuelna učesnica Elite, Jovana Cvijanović tokom emisije iznela tvrdnju da je bila sa nekim od muškaraca koji su dobro poznati javnosti, njena sestra Ivana se oglasila i oštro odemantovala ono što je izjavila u ”Pitanjima novinara”.

Podsetimo, Jovana je imenovala poznate face sa kojima je imala kratke avanture, a jedni od njih bili su Uroš Račić, Peđa Medenica, Andrija Živković, Nikola Kalinić i Mc Stojan.

Peđa Medenica, Jovana Cvijanović

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić, Instagram printscreen/medenica_pedja

– Mi kao porodica smo šokirani i kivni na nju, jer ne znamo što ona iznosi sve ovo. Jedina istina je da ona nije imala ništa sa njima. Jovana kad bude izašla iz Elite, potvrdiće da nije imala ništa sa njima, jer je sve što je rekla velika laž. Niko od nas je ne podržava u iznošenju laži – zaključila je Ivana, nakon čega su se društvene mreže usijale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

“Ala će Jovanka pokupiti tužbe kad izađe, jedno desetak. Bankrotiraće i ona i familija joj do trećeg kolena”, “Devojka je bolesna, treba joj stručna pomoc”, “Ljudi, nju su Maja i Đedović naložili da laže, ne bi li ostala unutra. I ovo što radi Janjušu, to je Majino maslo”, “Cura nije normalna. U ovoj izjavi sestra hoće da skine sa sebe krivicu, jer su zajedno pre ulaska kovale plan, i sada hoce ona da ispadne fer. Međutim, zaboravila je jedno u igri – čast i čoveka”, “Peđa, znaš da su učestvovale su obe i treba da ih tužiš. On je ipak javna ličnost, porodičan čovek” – nizali su se komentari.

Izvor: srbijadanas.com