Jovana Cvijanović ostavljena kao list na vetru, nakon Janjuša, odbacio je i najbolji prijatelj (VIDEO)


Evo kako je reagovala.


Sinoć je u “Eliti” održana emisija Pitanja novinara, a jedan od sagovornika bio je i Nemanja Gačić, koji je trebalo da pojasni zbog čega je odlučio da prekine druženje sa Jovanom Cvijanović.

– Danas sam je tri puta pitao kako je, ona je bila nervozna i rekao sam da je više neću pitati jer mi uzima energiju i stalno je nadrndana. Na žurci je malo popila pa mi je prebacivala neke stvari, ujutru se izvinila ali uveče je opet bila ista situacija, najbolje je da se ne družimo. Ja sam rekao da mi prija njena blizina ali onda se ona iznervira kad vidi Janjuša sa Aneli pa me otera i posle dođe da me pita šta mi je. Rekla mi je da ima emocije prema Janjušu i ja sam je par puta savetovao da ne radi neke stavri ali ona ne sluša nikoga i ide svojim putem. Ne znam dokle planira to da radi i evo danas sam joj rekao da neću više da se družimo jer mi oduzima energiju. Rekla mi je da sam joj drag ali da je ona zaljubljena u Janjuša. Da ga ne voli i da sve radi zarad rijalitija, ne bi ušla ono veče u kuću da proveri kako je – rekao je Nemanja, a onda je ustala i Jovana i iznela svoju stranu priče.

Nemanja Gačić

Nemanja Gačić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam od početka bila iskrena prema Nemanji i rekla da ne mogu da mu pružim ništa više od prijateljstva. Sa jedne strane mu smeta što mu ne dajem više pažnje i vidim da sa njegove strane postoji nešto više od prijateljstva. Nije da mi se ne sviđa ali moje emocije nisu kod njega. Potrebno je neko vreme da mi se emocije ugase i možda bi se i desilo nešto – rekla je Jovana.

Jovana Cvijanović

Jovana Cvijanović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam rekao da kada bi se potrudio osvojio bih je za dva dana koliko bih joj pažnje poklonio – rekao je Nemanja.

Izvor: srbijadanas.com