“JOVANA JEREMIĆ JE SPONZORUŠA! Primitivno!” Maja Marinković oplela po voditeljki i njenom Jutarnjem programu


Nije je štedela!


Maja Marinković nedavno se pojavila ispred zgrade televizije Pink sa svojim ocem Takijem, kako bi sa produkcijom utanačila uslove za ulazak u šestu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Ona je tom prilikom govorila o nedavnoj vesti koju je izneo Lazar Čolić Zola da su se ona i Filip Car potpukli, pa pokazao ogrebotine za koje je tvrdio da su njene.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas

– Ja mislim da je Zola zaljubljen u mene, to ste svi videli od kada sam prvi put ušla u rijaliti – rekla je Maja, pa prokomentarisala rečenicu Jovane Jeremić da muškarac treba ženi da priušti Rolex i skupa kola.

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić
Foto: TV Pink printscreen

– Naravno da to nije bitno, pa ko se vodi tim primitivnim razmišljanjima. Sponzoruše, ja sponzoruša nisam! To možda tako razmišlja Jovana Jeremić, to jeste u njenom stilu kao što se da i pokazati u jutarnjem programu, ali u mom ne. Ako je to ona izjavila, ona je sponzoruša, da! – rekla je Maja bez dlake na jeziku, pa otkrila da li bi gostovala kod nje u Jutarnjem:

– Naravno da bih, zašto da ne, to bi bila najgledanija emisija, ja volim da dižem šer, to sam ja, uvek pomažem svima – rekla je Maja.

Izvor: srbijadanas.com