JOVANI JEREMIĆ STIGLA TUŽBA: Voditeljku TUŽILA ZADRUGARKA – Besna je KAO RIS, a OVO JE razlog!


Voditeljka dobila poziv na sud.


Bivša rijaliti učesnica i starleta Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, kako se nekada zvala, tužila je voditeljku Jovanu Jeremić zbog toga što je pre dva meseca u svojoj emisiji, u isti koš sa prostitutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija.

Pre dva meseca, voditeljka je u emisiji “Novo jutro” u istom kontekstu spomenula rijaliti učesnice i prostitutke, a preko celog ekrana u studiju je tada bila Zerinina slika.

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić
Foto: Privatna arhiva

Zerina je sve to dokumentovala i snimak iz emisije objavila na svom Instagram profilu, gde se i sada oglasila i objavila da je Jovani stigao poziv na ročište.

– Konačno! – napisala je Zerina.

– Ja, Zerina Athena Kandola, već danas vam spremam tužbu na bar tri lista A4 formata. Znate šta ste izgovorili, mada sumnjam, jer mi izgledate kao da imate pamćenje morske ribice. Kako ste započeli ovu najavu: ‘Ah!!!’, pa ste se dobro provalili kao školovana žena izgovarajući reč inšalah (ako bude Alahova volja), koja nije, kako rekoste, turska reč, pa ste nanizali na ekranu televizije Pink, koja je inače i moja matična kuća, u svetu javnih ličnosti moju fotografiju, između ostalih, te me nazvali ku***m. Pričam u svoje ime, za ostale me ne zanima. Dalje da ne bih dužila, školovana Jovana Jeremić, kako beše, Pravni fakultet, ova Zerina sa završenim fakultetom Političkih nauka u Sarajevu, odsek komunikologija, vam poručuje – sram vas bilo i inšalah, vidimo se na sudu – napisala je Zerina tada na Instagramu.

Izvor: srbijadanas.com