KAČAVENDA i ĐEDOVIĆ VREĐAJU MUSLIMANE! Besramni snimak verske netolerancije i nacionalističkog ispada


Nakon Hrvata i Roma, kuma sada vređa i pripadnike islamske tradicije.


Milena Kačavenda je svojim ponašanje u „Zadruzi 7“ izazvala dosta pažnje, a posebno veliki broj negativnih komentara izazvalo je njeno bahato ponašanje. Ona osim toga što preti i vređa druge takmičarie, posebno se hvali time što poznaje mafijaše. Ipak najviše besa izaziva njeno vređanje na međunacionalnoj osnovi.

Pre neki dan je vređala Rome i Hrvate, a sada su „na red“ došle i osobe koje pripadaju Islamu.

Njoj se ovog puta priključio i Marko Đedović, te su na odvratan način ismejavali one takmičare koji nose imena iz muslimanske tradicije i njihove porodice.

Naime, Marko i Milena su sedeli za sobom i radili su ono što najbolje umeju a to je da ogovaraju. Oni su govorili o Aneli njenom suprugu Asminu i njegovim članovima porodice.

– Aneli treba da dovede svojoj svekrvi Uroša i Miljanu, a može i Jaška – smejala se Kačavenda

 

Zadruga 7

Foto: Instagram/Printscreen/samo_realno6

– Aneli je pričala kako kad su je odveli kod njenih došle sve tetke i babe da je razgledaju, a ona je morala da nosi rolku da bi prikrila da ima velike grudi i tetovaže – pričao je Đedović ističući da je po njemu to selo zaostalo.

– Ma dovoljno je što se zovu Asmin i Melvida. Ma idi u k..rac. Zamisli tako da se zoveš? Zoveš se Asmin ja bih ga nazvala Džejms Bond. Bem ti život, zamisli da uđu Mevlida i Aladin? – pakosno se smejala Kačavenda

 

Zadruga 7

Foto: Instagram/Printscreen/samo_realno6

– Ali Baba – rekao je Đedović koji se priključio smejanju, na šta je Kačavenda počela da se smeje grohotom.

Ceo snimak gledajte klikom OVDE. 

Izvor: srbijadanas.com