KAD JE SAZNAO ZA BEBU MENSUR ŽESTOKO PONIZIO MALOLETNU MILICU: ” Kakava zatucana klošarčina!”


Nije je štedeo


Kada je od Milana Miloševića saznao da bi možada mogao da postane otac Mensur Ajdarpašić je pred svima ponizio Milicu, a nije štedeo ni njene roditelje, ovaj zadrugarov potez, naišao je na strašne osude javnosti.

Mensur Ajdarpašić je na meti osuda, još od “Zadruge 3”, kada je u vezi sa Minom Vrbaški, pokazao, i ne baš tako lepo ponašanje. Ovog puta, zgodni Crnogorac je već na pocetku “Zadruge 5”, uplovio u vezu sa maloletnom Milicom Veselinović, a njihova veza, naišla je na mnogobrojne kritike, što od zadrugara, ali i od auditorijuma.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ono što Mensuru, mnogi zameraju, jeste način na koji se ophodi prema Milici, a u poslednje vreme su čak krenule sumnje da Crnogorac, diže ruku na nju, jer se pre nekoliko dana, pojavili slike Veselinovićeve u podlivima i masnicama.

Naime, Mensur je sada sve razbesneo, kada je sa svojim zadrzim stavovima, napao Milicu, prvo kroz šalu, jer je duže spavala, ali nakon toga se nije zaustavio, te je zadrugar, osuo paljbu, čak i po njenoj porodici:

Mensur Ajdarpašić

Foto: Srbija Danas

– E, jadan ja, ako mi žena bude ovakva, ako bude ustajala u 14h, samo ću večeru imati – šalio se Mensur.

– Još samo da je odvikneš od pušenja – rekao mu je Marko.

– I ja sam Marka odvikla – pohvalila se Stanija.

– Ja ne razumem ni te roditelje koji tako mladoj deci dozvole da puše u tim godinama. Dao bih ja njima nešto drugo da puše, zdravije je – govorio je Mensur.

– “Kakva zatucana klošarčina”, “Neka sam sebi spremni da jede idiot” , “On je od onih što im je žena u kuhinji, a oni švrljaju na sve strane”, “On je stvarno mentol, razočarao me je ovim stavom” – bili su samo neki od komentara besnih korisnika društvenih mreža zbog ovakvog stava kršnog Crnogorca budući da je jako mlad da bi ovako razmišljao, a ovo nije prvi put da javnost stane na stranu maloletne Milice.

Izvor: srbijadanas.com