“KAKVA JE OVO SRAMOTA!” Nakon emisije na Pinku, Aleksandra doživela slom! Javno se obratila zbog bruke i užasa!


Za svaku osudu!


U emisiji “Narod pita” sinoć je gostovala pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić, zajedno sa Lepim Mićom i Bojanom Simićem, a u studiju je trebalo da se pojavi i njen verenik Filip Car, međutim, zbog smrtnog slučaja je otkazao gostovanje.

Aleksandra je odgovarala na brojna pitanja voditeljke Dušice Jakovljević, kao i gledalaca koji su se uključivali u program telefonskim putem, a poziv jedne gledateljke izazvao je veliku pažnju.

Gospođa koja je pozvala otkrila je da prema izvesnim numerološkim predviđanjima Aleksandri u avgustu ove godine sleduje trudnoća, i to blizanačka, na šta se Nikolićeva nasmejala.

 

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ipak, iako su u pitanju samo nagađanja i predviđanja, snimak je na mrežama izazvao gomilu komentara, a pojedini su bili u najmanju ruku užasni i sramotni. Upravo to je primetila i Aleksandra koja se ovim povodom oglasila na Instagramu, odmah nakon završene emisije.

– Aleks je toliko potrošena radi primanja cele albanske zajednice u svoju mačkicu, da ne može zatrudneti sa Carem do 2100. godine – glasio je sramotni komentar na koji je Nikolićeva odgovorila.

– Kakva je ovo sramota! Ja sam zatečena koliko mržnje ima u ljudima! Ja vam ipak želim sve najbolje i puno dece – poručila je dostojanstveno Nikolićeva uz emotikon srca.

@srbija_danas GOMILA NOVCA U EVRIMA! Zvezdana napali zbog basnoslovne zarade od fanova, a u pitanju je PREVARA! #zvezdanslavnić #zvezdanzadruga #zvezdaniandjela #zadruga #srbija #srbijatiktok #balkantiktok #srbijadanas ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Izvor: srbijadanas.com