KAKVA MAJKA TAKVA ĆERKA: Stanijina majka OSTAVILA BEZ TEKSTA slikama u kupaćem kostimu (FOTO)


Godine su samo broj!


Stanija Dobrojević nedavno je bila u jeku medijske pažnje zbog svoje veze sa oženjenim muškarcem Asminom Durdžićem, za kojeg tvrdi kako nije znala da je bio u braku.

To je negirala njegova bivša partnerka Aneli Ahmić koja je pri ulasku u rijaliti “Zadruga 7 elita” otkrila da joj je starleta rasturila brak.

Dobrojevićeva je raskinula sa Durdžićem, a nakon toga otputovala na Zanzibar odakle je redovna na svojim društvenim mrežama.

Bivša zadrugarka privlači pažnju svojim izgledom i provokativnim fotografijama, a jednom prilikom pokazala je i svoju majku Slavicu Dobrojević i time otkrila da je svu lepotu nasledila od nje.

Slavica na svom Instagram profilu aktivno objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog života. Pratioce je iznenadila svojim neverovatnim izgledom u 60. godini.

Na profilu pretežno objavljuje slike sa ćerkom i sinom, ali i ume da pokaže kako u životu treba maksimalno uživati.

Na izgledu joj mnogi mogu pozavideti, a ona je to i pokazala objavljivanjem fotografija u kupaćem kostimu.

Starleta je poslednjih nekoliko meseci provela uživajući u putovanjima po Srbiji i svetu, a društvo su joj pravili članovi porodice sa kojima je vrlo bliska.

Stanija je tokom boravka na Kopaniku u nekoliko navrata pokazala svoje izvajano telo, a pored napornih treninga i izbalansirane ishrane za njen izgled definitivno je zaslužena i genetika.

Izvor: srbijadanas.com