KARIĆ ZAVRŠIO U KREVETU PEŠIĆEVE! Bivši ljubavnici obnovili romansu?! Iva RAZOČARANA pa otvorila dušu!


Ovo niko nije očekivao!


Poznato je široj javnosti da su Jelena Pešić i Stefan Karić bili u kraćoj ljubavnoj romansi u spoljnom svetu. Međutim, Mina Vrbaški je sinoć otkrila Drvetu mudrosti tajnu koju nije niko znao.

– Treća tajna je da je Stefan sinoć trebalo da spava sa Pešićevom u krevetu, ali to nije uradio jer Ivana Šopić nije spavala u hotelu, večeras će to uraditi ako Ivana ne bude spavala u kući – govorila je Mina.

Ivana je ipak spavala u Beloj kući, ali ne u svom krevetu. Kako je završila u zagrljaju Filipa Đukića, Karić je iskoristio priliku da prespava pored svoje bivše devojke. Njih dvoje su šaputali, a zatim i zaspali, ali okrenuti jedno drugom leđima. Mnogi su posumnjali da će doći do obnavljanja ljubavne romanse.

Nataša Radan, Dragana Stojančević, Iva Grgurić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Iva Grgurić je nedavno priznala da joj se dopada Stefan, pa je otkrila svojim drugaricama, Nataši Radan i Dragani Stojančević, šta misli o ovoj situaciji.

– Spavao je tamo, samo što je legao obučen, nije hteo da se pokriva, okrenuo je leđa. Ali nema veze, znaš kako sam se glupo osećala. Bar sad znam na čemu sam – ispričala je Iva.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

https://www.youtube.com/watch?v=OblVVZMupv0