KATASTROFA! Krađa, pljačke, PORODIČNO NASILJE! Marija NAPALA Zolu, on UZVRATIO BRUTALNO!


Užas!


Na početku emisije Pretres nedelje” koju vodi Milan Milošević, peva tema koju su zadrugari načeli je teški sukob odnos Marije Kulić i Lazara Čolića Zole u večeri kada je Zola ušao u “Zadrugu”.

– Iskreno Milane, ja sam se najviše naljutio jer je rekla da se moja majka mene odrekla, to ne može niko da kaže – rekao je Zola, a odmah zatim Marija je nastavila svoje izlaganje.

– Svaki put kada je konzumirao narkotike Miljana je zvala Zolinu majku da joj kaže u kakvom je stanju, ja sam slušala šta je govorila za njega, uzimao je mačin novac, krao joj kartice, onda ga je ona isterala iz kuće. Ja sam ga savetovala da to ne radi, manje više kocka i vraćanje dugova. Svi znamo kakva je Miljana, ali ona je počela ovog leta da radi isto što i on. Postoje deca koja su inteligentna i na koje niko ne može da utiče, a postoje i deca kao što je Miljana koja je emotivno nestabilna i na koju svako može da utiče – objasnila je Marija.

– Kada je došla iz Hurgade prokockali su dvadeset hiljada evra. Upropastila je sebi život, tako da ja ovog čoveka ne mogu da smislim, zato sam ga pljunula. Ušao je bled sa crnilom ispod očiju, Krisitjan kaže: “Ovaj ima hepatitis”, a ja sam odmah znala da je uzeo to i na ulazu – rekla je Marija.

– Ja moram da vodim računa o novcu, jer ja zarađujem za moju decu, a Miljana mora da zaradi za svoje dete, a ona više ne zarađuje, samo troši. Ja novac mog deteta nikad ne bih trošila, pogotovo kada je ovakva – rekla je Marija.

– Kakva – uzviknula je Miljana.

– Emotivno nestabilna, pljuneš pa ližeš – rekla je Marija.

– Zašto si je pljunila – pitao je Milan.

– Čula sam je kako priča ispred vrata sa njim, o čemu više priča, o čemu – rekla je Marija.

– Sedamdeset posto stvari koje je Marija rekla su laži. Moj jedini porok je kocka, to priznajem, a Miljana je i pre mene volela da se kocka sa bivšim momcima. Marija nije imala kuću dok joj Miljana nije napravila – rekao je Zola.

– Marija se čula sa mojom majkom i nikada nisu razgovarale o tim rečima. Nas dvoje smo bili u Beogradu, a nama je stigla poruka da je njena majka skunula sa računa devet hiljada evra, pa eto ko upravlja njenim novcem – rekao je Zola.

– Siniša se napio i isterao njihovu najmlađu ćerku i rekao je “Mrš napolje k*rvice”. Ona je bila na masaži, a kada se vratila i videla šta joj je muž uradio meni je rekla da joj svedočim zbog toga što je Siniša uradio i zbog svega što trpi od njega – rekao je Zola.

– Ona je prvo spucala Sinišu, on je njoj uzvrati i rekao joj: “Sada ću ti glavu otkinuti!” –  rekao je Zola.

– Miljana je želela da ja uđem u “Zadrugu”, ja imam fobiju još od prošle sezone. Tražila je da sve moje zarađene pare idu na njen račun, ja pristanem. To je bilo pred ulazak u “Zadrugu” – rekao je Zola.

– To što je ona pitala: “Da li sam uradio?”, mislila je na to ovlašćenje, da li sam ga skinio, a ja jesam, nisam više ni je glup. Znači ja ulazim, a ona me pita 170 puta da li sam skinuo ovlašćenje, umesto da mi se obraduje, da mi kaže da me voli, moja joj je majka poslala poklon – rekao je Zola.

Izvor: srbijadanas.com