KIJA NOĆAS ŠOKIRALA Karleuša joj sat PRED NASTUP uradila OVO – Kockareva pred PUNIM KLUBOM rekla…


Sevaju varnice!


Kija Kockar i Ministarke su sinoć na prepunom splavu Port dovele atmosferu do usijanja.

RANI RADOVI KIJE KOCKAR! Ovako je snimala SEKSI spot sa Stankom i Atinom Ferari! BOMBA! (VIDEO)

Njihov hit “ne vraćam se na staro” za kratko veče je dosegao milionske preglede, a pesma polako postaje pravi letnji hit. na nastupu se pojavilo dosta Kijinih koolega iz Zadruge, ali ono što je privuklo pažnju javnosti jeste i prisustvo Veljka Ražnatovića, sina naše proslavljene pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Veljko je na naastup došao u pratnji doveojke, a kada su Kija i Ministarke zapevale, veselo su đuskali sa društvom.

Veljko sa devojkom

Kija je u razgovoru sa novinarima portala Srbija Danas.com prokomentarisala prozivke koje gotovo svakodnevno stižu od strane Jelene Karleuše. Jelena je rekla da će veče kada Kija peva na Portu zapravo biti karaoke veče, aludirajući na to da ona nije pevačica, dok je Kija dostojanstvrno uzvratila slavnoj pevačici:

– Jelena je velika zvezda, o duetu sa njom nisam zaista razmišljala. Nisam videla prozivke za karaoke veče, ali joj čestitam. Nemam zaista nikakav komentar, ne razmišljam o tome trenutno – rekla je Kockareva, poštujući jeleninu karijeru, i još jednom pokazavši da niej odoba koja će bez razloga ulaziti u konflikte, posebno sa proslavljenim pevačicama, jer je ona tek na početku.

Kija i Ministarke