Kija povraćala, Sloba odmah dotrčao, molio da je izvedu napolje, a Lunina reakcija kad ih je videla sve govori! (FOTO)


Kiji se ponovo slošilo, pa je povratila u dvorištu jer nije mogla da izdrži


Kiji Kockar slošilo se oko 15.30 časova, toliko da je jedva stigla da dođe do ćoška kako ne bi povratila na nezgodnom mestu.

Njen muž Sloba Radanović odmah je došao do nje, a Kija se žalila na veliki bol u grudima koji se širi na deo ka leđima.

Sloba je počeo da moli produkciju da neko dođe i da Kiju izvedu iz Zadruge, vidno zabrinut zbog bola koji oseća i toga što povraća, iako ništa nije pojela, niti je tokom dana popila bilo kakav lek.

Za to vreme Luna Đogani ležala je u dvorištu, a u jednom trenutku uputila se ka kući i videla Kiju i Slobu tik ispred ulaza u Belu kuću.

Đoganijevu nije zanimalo šta se dešava, pa je bez reči prošla i ušla u kuću!

Sloba je ušao za njom, a u garderoberu ju je samo pitao gde je i šta radi. Ona mu je odgovorila: „Tamo kod ‘škode’, blejim!“, nakon čega se presvukla i izašla napolje.

Sloba je otišao da legne u krevet, pošto ga je Kija zamolila da se vrati i da odmara, jer je i on prethodne noći bio na injekciji zbog alergije koja ga muči.

Podsetimo, Luna i Sloba u lošem su odnosu od sinoć, kada je ona sama predložila Drvetu mudrosti da lažno raskine sa Slobom, kako bi joj produkcija ispunila muzičku želju.

Kada mu je rekla da to nije bilo stvarno, već tajni zadatak, Sloba je pobesneo, a rekao joj je da on njoj tako nešto nikada ne bi mogao da učini.

(Telegraf.rs/ Balkanskivesti.info)