“Klošaru, umrećeš u gorim mukama nego Robert” PRIVATNA prepiska Mihića i Tare Simov krije SABLASNE detalje


Nakon svega što se izdešavalo u prethodnim danima, nakon smrti Roberta Stefanovića i svih reči, sada je svetlost dana ugledala i privatna prepiska nekadašnjih zadrugara.


Nakon što je objavljena vest da je bivši dečko Tare Simov, barem kako domaći mediji izveštavaju, izvršio samoubistvo, sam slučaj je počeo da se rasvetljava. Nekadašnja zadrugarka je prilikom izjavljivanja saučešća porodici, povela rat sa Stefanom Mihićem, takođe nekadašnjim učesnikom rijaliti formata “Zadruga“, jer kako je i sama rekla i direktno mu uputila poruku da je Bog mnogo veći nego što misli.

Izrevoltiran svim navedenim, Mihić je odlučio da objavi i njihovu prepisku, te pokaže da je Tara njemu uputila niz uvreda i poruka koje nisu bile prijatne sadržine. U nastavku teksta, prosudite i sami o čemu se ovde radi.

Stefan Mihić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Svi mediji danas prenose kako je Robert Stefanović, bivši momak Tare Simov (ako je sudeći prema komentarima), ali i prijatelj mnogih rijaliti zvezda, sebi oduzeo život, te je domaća javnost uzburkana i tužna zbog ovako žalosne scene, budući da je reč o jednom mladom i prerano ugašenom životu. Kako se većina Robertovih prijatelja oprašta od njega, to je učinila i Tara Simov putem svog Instagram profila, koja je slomljena od bola imala i dodatnu poruku za Stefana Mihića, nekadašnjeg rijaliti učesnika, koji je kako su pojedini mediji preneli bio jedan od onih koji je Stefanovića psihički maltretirao, te su se na kraju i potukli.

Mihić je ogorčen na Taru Simov, te je u nameri da dokaže kako on govori istinu, pokazao i poruke koje su mu stizale sa pomenute adrese, nakon što je on tražio broj od Šefice.

– Što ne okačiš stori da si ubica i klošar? Najgori čovek koji se ikada rodio, odronu ljudski, narkomanski, smrdljivi… Umrećeš u gorim mukama nego što je Robert, odronu – Glasio je niz poruka koji je Simova poslala Mihiću.

Kakav će epilog dobiti ova priča, ostaje nam da saznamo, jer se čini da još dosta toga nije ispričano u javnosti.

Tara Simov

Izvor: srbijadanas.com