Kockareva prokomentarisala Lunino PONAŠANJE u Zadruzi! Niko se nije NADAO da će OVO REĆI! (VIDEO)


Teško je poverovati!


Kristina Kija Kockar sinoć je bila gost u emisiji kod Ognjena Amidžića. S obzirom da se njeno ime često pominje u Zadruzi 3, Ognjen nije zaobišao pitanja vezana za to.

– Da li si zadovoljna zbog svega što se desilo i da li zadovoljna, jer su se potvrdile neke tvoje misli ili tvrdnje. Dobila si izvinjenje od Anabela, pozdrave od Gagija – pitao je Ognjen pevačicu.

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić
Foto: Youtube Printscreen/AmiG Show

– Što se tiče izvinjenja, meni ono ne treba. Prošlo je dosta vremena, to su bile ozbiljne stvari koje su mi promenile život. Ja ne mogu nikome da zabranim da me pominju, ali sam još uvek u šoku, da su mi se nakačile budale fanovi od ove porodice i tri fana Slobodanova, meni koja nisam ništa učinila. Svako je nastavio svoj život, čovek se ženi, ona ima dečka. Žalosno je sve to. Nemam neku satisfakciju. Imam satisfakciju kada me neko pohvali. Ne opravdavam nikoga, mučno je za gledanje – odgovorila je Kija.

– Obistinilo se sve što sam rekla u finalnoj noći, imamo priliku da vidimo te situacije, zaista stresno – istakla je Stanija Dobrojević.

Naravno, Kija nije izbegla ni komentar za bivšu suparnicu Lunu Đogani, o kojoj je rekla:

– Nju je uništilo i vaspitanje, genetika. Njoj fali ljubav, gledam kako moli Marka, tako i ovog prošlog, ona non-stop guši. Treba da pusti da je vole – bila je iskrena pevačica.

Kako je tekao razgovor, poslušajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com