KOMPLET SNIMAK KRVAVE TUČE! DISKVALIFIKACIJA? Miksi SMRSKALA šolju kad je pogodila Davida i njega u glavu (VIDEO)


Strašno.


Nakon svađe Davida Dragojevića i Ane Korać sa Marijom i Miljanom Kulić, kada je obezbeđenje reagovalo i sprečilo veći incident, desio se još veći haos i incident. Nišlijke su ušle u svađu i sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom i dreka u Beloj kući se nastavila.

– Deco nemojte da gledate ovu spodobu, a kada krene da se ljubi s ovom drugom promenite program – vikala je Marija, a Jovana je urlikala da je u pitanju seksualna diskriminacija.

Matora je nasrnula na Miljanu koja je gađala plastičnom flašom polunapunjenom vodom, potom i Sanja, a u tuču se uključio i Lazar Čolić Zola koji je pokušao sve da smiri.

S obzirom na to da je Sanja šutnula i skinula naočare Kulićevoj i polomila ih, ona je odlučila da joj se osveti pa je otišla u sobu kako bi njoj i Sanji upropastila stvari koje su se nalazile na krevetu.

Zadrugarke su se zbog ovoga ponovo sukobile, a obezbeđenje je opkolilo spavaću sobu i dalo sve od sebe da spreči da se bilo ko od ukućana povredi. Ali to nisu uspeli jer je Miksi pogodila u glavu Davida i Lazara Jeremića šoljom koja se o njih razbila.

Logično pitanje je da li će biti diskvalifikacija ili drugih kazni. Jer ovo je jedna od najtežih tuča u rijalitiju.

Pogledajte te nemile scene: