KONAČAN KRAJ? Šopićka otkrila sve o odnosu sa Filipom – “Nismo jedno za drugo” (VIDEO)


Rešila je…


Ivana Šopić i Filip Đukić su imali priču koja je bila u žiži interesovanja, a ona je u intervjuu sa Ognjenom Amidžićem otkrila kakvo je pravo stanje između njih i da li postoji nada za zajedničku budućnost:

– Kako bih ti rekla, ja sam morala sa njom da raskinem, jer on nije smeo. Ja sam znala da je on zaljubljen u mene, pa sam ja zaustavila tu njegovu igru, znala sam da to radi iz inata. Nisam odmah, malo sam zakasnila, ali šta da se radi. Mi smo opet raskinuli… Juče tokom sastanka, kada sam odbranila Gagija, u jednom trenutku sam rekla: “J*bem vas sve u usta”, svi su ćutali, Filip se tu pronašao. On je ustao u tom trenutku, koji inače brani Gagija, i zamerio mi. Ne vidim nikakvu perspektivu u mojoj vezi sa Filipom, možda sam ja sve preuveličala, mislim da oboje znamo da nismo jedno za drugo. Meni ovde prija njegova energija, ne slažem se sa mnogim njegovim stavovima, ali ozbiljnija veza nema perspektivu – rekla je Ivana.

Ivana se osvrnula na svađu sa Vladimirom Tomovićem, kada je ustala da brani njegovog rijaliti rivala Gagija Đoganija, u trenutku kada su svi drugi ćutali.

– Takva sam inače! Meni su Vladimir i Gagi nespojivi u smislu konflita, Gagi je u ovoj situaciji potčinjen, mislim da se Vladimir iživljavao nad njim. To je moj instinkt, ne mogu da gledam da neko glumi nad nekim silu, da se poziva na policiju, meni kao čoveku je dužnost da odreagujem – objasnila je Šopićeva.

Šta je još sve rekla, možete poslušati od 07:40 minuta