KONAČNO KAČAVENDI STALI NA REP – necenzurisani snimak pobune protiv kumine agresije i nevaspitanja


Sve direktno.


Milena Kačavenda je jedna od najvećih zvezda Elite. Ona ej i prva najavljena za učešće u sedmoj sezoni što svedoči koliko je produkcija polaže nadu u kumu nacionale. Kačavenda je stekla veliku podršku tokom šeste sezone kada je bila podrška Ani Ćurčić.

Ipak, njeno ponašanje i “mafijanje” izludelo je mnoge zadrugare, posebno one koji pretenduju da budu bitni u sedmoj sezoni rijaliti kao što su Aneli Ahmić i Miljana Kulić. Sada se na interentu pojavio snimak kako Miljana kanali Milenu, a sam video je naišao na veliku podršku među grupama fanova Zadruge.

Miljana je izašla na puš pauzu kako bi popušila cigaru dok je Milena Kačavenda držala svoj govor. A onda se Miksi požalila svojim cimerima.

– Ja više ne mogu da slušam ovu ku*čevendu. Samo ustane i priča jelte, jelte, jelte, jelte, jelte, jelte,  jelte, jelte, jelte, jelte, jelte,  jelte, jelte, jelte, jelte, jelte. Napamet sve znam – imitirala je Miljana Kačavendinu uzrečicu.

 

Zadruga 6

Foto: Instagram/Printscreen/samo_realno6

Tu se nije zadžala nego je i objasnila drugim takmičarima zašto je ne voli.

– Kao žena mi je odvratna, antipatična, agresivna, nasrće na malog Uroša, odvratna mi je žena – rekla je Miljana u nastavku

Detaljnije u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com