KRAJ RIJALITIJA ZA LUNU I SLOBU: Za 4 SATA ulaze čak 2 BOMBETINE, Đogani U SUZAMA! VANREDNO!


Ništa još nismo videli!


Ceo dan fanovi rijalitija “Zadruga” spekulišu ko će se to večeras pridružiti ostalim zadrugarima u Beloj kući, kako je već najavljeno.

Osim što je televizija “Pink” za večeras najavila doček Srpske Nove godine sa zadrugarima, desiće se i vanredno ubacivanje. Danima unazad priča se o ulasku jedne od najintrigantnijih učesnica “Parova”, koja je trenutno u drugom stanju, Miljani Kulić.

Ipak, kako fanovi rijalitija pišu na društvenim mrežama, Miljani će se večeras pridružiti klaberka, pevačica i devojka bez dlake na jeziku Tamara Đurić. Njen ulazak, kako smatraju, biće posebno zapažen jer je već ranije izrazila svoje, ne tako lepo mišljenje o Luni Đogani i Slobi Radanoviću, ali i o Maci Diskreciji.

Tamara Đurić

Da li će se desiti taj očekivani sukob između ovog para i Tamare, ostaje da vidimo, ali kako fanovi pišu, ono što je sigurno jeste da će Luna završiti u suzama, jer neće uspeti da se verbalno suprotstavi Đurićevoj, a pojedini su otišli toliko daleko da misle kako će zbog nje želeti da napusti rijaliti.

Miljana, Tamara

Ipak, Tamara se još uvek nije oglašavala ovim povom, ali ostalo je još samo nekoliko sati da saznamo da li će zaista postati nova zadrugarka.