KRISTIJAN BRUTALNO OŠURIO PO LUNI! Pred roditeljima se nabija na onu stvar! Takvu porodicu nigde nisam video


Bez dlake na jeziku!


Kristijan Golubović nema lepo mišljenje o trenutno najvećoj rijaliti zvezdi Luni Đogani. Žestoko je isprozivao, pa se dotakao Marka Miljkovića.

– Ona pred milionskim auditorijumom stavlja ruke u d*pe i onda to miriše. I onda kada takva osoba pobedi u rijalitiju meni opet dođe da se ubijem. Ej, devojka od 20 i nešto godina se nabada na onu stvar pred rođenim ocem i majkom. A čitava nacija se bavi osobom koja se pred roditeljima se*sa sa Markom Miljkovićem, seljakom iz Brusa – ističe Kristijan.

Luna Đogani

Luna Đogani
Foto: Youtube prinscreen/Zadruga official

Budući zadrugar kaže da je proputovao pola sveta, ali da ništa slično Đoganijevima nije video, i da je to što Luna radi viđao samo po javnim kućama i bordelima.

– Prošao sam kroz 137 zemalja, ali ono što Luna radi viđao sam samo po javnim kućama i bordelima – završio je priču o Lunu Golubović, koji je potom otkrio i detalje vezane za svoj ulazak u rijaliti.

– Željko Mitrović i ja smo se načelno dogovorili da uđem u “Zadrugu”, a ovih dana treba da obavimo još jedan razgovor. Na mene se vrši pritisak od pojedinih ljudi iz srpskog podzemlja da prihvatim ulazak u “Parove”. Kažu mi: “Treba da odeš kod ‘ćelavog’, tako oni zovu vlasnika Hepija, jer hoće da ti da 300.000 evra unapred da uđeš u rijaliti. Ali Mitrović i ja smo prijatelji i kodeksi mi ne daju da tako lako odem od njega. Dao mi je i neki avans kada sam izašao iz zatvora, da stanem na noge. Već sam potrošio skoro sav taj novac, tako da očekujem još para od Pinka, a ja ću im svojim kvalitetima zaraditi milion evra u “Zadruzi” – priča Golubović.

Izvor: srbijadanas.com