KRISTIJAN ŽESTOKO POPLJUVAO ESTRADU! Progovorio o nasilju i LICEMERJU – njegove reči odzvanjaju!


Povodom incidenta na nastupu Džale Brata i Bube Korelija…


Javnost u Srbiji burno je reagovala nakon što se na nastupu bosanskih repera Bube Korelija i Džale Brata dogodio incident, kada je obezbeđenje tuklo momka koji je pokušao da se popne na binu.

Digla se velika prašina, a pokrenuta je čak peticija, čiji je cilj da se njima dvojici zabrani nastupanje u Srbiji.

 

Kristijan-Golubović

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Povodom ovog događaja oglasio se i bivši učesnik “Zadruge 5”, Kristijan Golubović, na svom Fejsbuk profilu.

– Svi osuđuju ova dva repera iz Bosne – započeo je on, a onda izneo kritiku na račun estradnih umetnika koje nije poimence pominjao.

– A znam i čuo sam od stotinu ozbiljnih osoba iz sveta muzike kako mole Boga da urade pesmu zajedno sa njima?! Što sada niko od tih ne stane u zaštitu i barem kažu da nasilje nad bilo kim nije u redu, ali da se desilo u trenutku afekta i slabosti kontrole postupaka? – napisao je Kristijan.

Podsetimo, Buba Koreli oglasio se povodom ovog događaja i u svom storiju na Instagramu napisao da on i njegov kolega nisu bili prisutni kada se sve odigralo i da oni osuđuju nasilje.

– Dragi moji, želim da se na kratko osvrnem na nastup u Nišu. Ni moj kolega, ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator i kao što se vidi na snimku. Bili smo u bekstejdžu i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja. Voli vas brat – napisao je reper.

Izvor: srbijadanas.com