KRISTIJANU DOTURILI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Besan kao ris na Čabarkapu! Menjaće državu kad IZAĐEM


Rivalstvo koje traje godinama!


Kristijan Golubović i Aleksandar Čabarkapa već godinama nisu u dobrim odnosima, a njihovo neprijateljstvo nisu krili ni u izjavama za medije.

Kristijan je, između ostalog, pričao da je svojevremeno pretukao Čabarkapu u zatvoru, iznoseću usput čitav niz uvreda na njegov račun.

Aleksandar Čabarkapa i Kristijan Golubović

Aleksandar Čabarkapa i Kristijan Golubović
Foto: Youtube printscreen

Čabarkapa nije ostao dužan. On je nedavno gostovao na internet televziji “Balkan info”, gde je rekao svoju verziju i ustvrdio da ga je Kristijan napao na kvarno i da su mu u tuči pomogli “njegovi potrčci”.

Osim Čabarkape, Kristijana je prozivao još jedan žestoki momak sa vrelog asfalta, Buca Džambas, a ove informacije dospele su u do Kristijana, u “Zadrugu”, putem jednog od pisama, što je Golubovića itekako razbesnelo. On nije štedeo oštre reči za Čabarkapu, a pominjao je i Džambasa.

– Mučenik, kako će da promeni državu kad budem izašao iz “Zadruge”. Zato što ima dugačak jezik. Sve sam mu prebio kad sam ga tukao, samo mu jezik nisam prebio. A trebalo je jezik da mu iščupam. Us**o se u sebi, to smrdeo hodnik. Kako ću da ga prebijem, i to javno, na Jutjubu. Jednom rukom ću da ga bijem… Kaže, tuklo ga desetoro. Ni u snu nije moguće da Kristijanu treba desetoro da tuku čoveka od metar sedamdeset… Plače, čovek, kuka, i ja se sažalim, i pustim ga…

– Stop nasilju, smrt jezicima – dodao je Kristijan, a šta je sve rekao, poslušajte u videu:

https://www.youtube.com/watch?v=9V4E5gwZZuA

Izvor: srbijadanas.com