KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV JANJUŠA! Majina MAJKA se obratila NADLEŽNIM ORGANIMA: “Ona je moja KRV!”


“Vidim da joj sada govori najružnije stvari, ja se njega ne plašim, on je jedan običan indijanac.”


Radomir Taki Marinković pred kamerama emisije ”Premijera – Vikend specijal” u razgovoru sa reporterom progovorio je o najsvežijim događajima iz Bele kuće, čiji su glavni akteri njegova ćerka Maja i Marko Janjušević Janjuš.

– Kaznio sam je za slavu, nisam joj poslao čestitku kao podršku, ali njoj to nije došlo do glave, ja ne mogu mnogo da utičem na nju… Poslao sam joj sada za Novu godinu čestitku ipak i mislim da je shvatila neke stvari – rekao je Taki, a otkrio je i da je Majina majka podnela prijavu protiv Janjuša.

Taki

Taki
Foto: Srbija Danas

– Poštujem te ljude, oni su domaćini, nisu krivi što imaju takvog sina. Nisam u kontaktu ni sa kim iz njegove porodice. Vidim da joj sada govori najružnije stvari, ja se njega ne plašim, on je jedan običan indijanac. Maja je moja krv, vidi se kako sevaju šamari. Nisam u kontaktu sa bivšom ženom. A koliko znam, ona je protiv Janjuša podnela krivičnu prijavu. Ona nije javna ličnost, radi u ozbiljnoj firmi, a on je vređa ni krivu, ni dužnu. Ni kriva ni dužna dolazi u neprijatne situacije, ona nije deo javnog sveta – rekao je Marinković, a ubeđen je da je Janjuševoj i Majinoj ljubavi došao kraj.

Izvor: srbijadanas.com