KRŠ I LOM! Evo kako izgleda hotel nakon TUČE – Dalila UNIŠTILA vredan poklon koji je Car dobio od Maje


Nisu mogli da se obuzdaju!


Večeras je došlo do tuče između Filipa Cara i Dalile Dragojević. Zadrugarka ga je više puta ošamarila, a zatim je obezbeđenje uletelo u hotel kako bi h razdvojilo. Jedno drugom su bacali lične stvari i lomili ih.

Nakon tuče, Car je odveo Marka Đedovića kako bi mu pokazao u kom stanju je hotel. Požalio mu se da mu je Dalila polomila parfem koji mu je poklonila Maja Marinković.

Filip Car

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Razbila mi je parfeme. Kad sam video da mi je razbila parfem od Bruna i od Maje što su mi poslali, tad sam krenuo da razbijam. Kad sam krenuo da bacam sve živo. Sa mnom je našla, misli da sam ja Dejan. Malo bi terala inat jer smo se posvađali, pa bi se s drugim izj*bala. Znaš kako si sa mnom ušla u priču, sa mužem si bila pet godina, pa se meni smejala i flertovala i zaljubila se. Sve što sam govori k*rvama i dr*ljama, tako sam i njoj. Pokazala je da je dr*lja. Ostavila muža da bi se j*bala sa mnom, pa u raskidu sa mnom plesala i flertovala sa drugim – besneo je Car.

Filip Car, Marko Đedović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Đedović je bio zatačen prizorom koji je video u hotelu. Njihove lične stvari su bile razbacane po hotelu, a na podu su bili polomljeni parfemi i šminka.

Filip Car, Dalila Dragojević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com