“KRVARIM, KOČI MI SE VILICA, NISAM DOBRO!” Šavija prolazi kroz pravi HOROR nakon prebijanja! Oglasila se iz bolnice


Strašno!


Nataša Šavija nalazi se u KC Vojvodina gde čeka operaciju koja bi trebala da se desi sutra.

Starleta se sada oglasila pa otkrila kako je dva dana nakon stravičnog incidenta koji joj se dogodio:

 Iskreno, osećam se sve gore,i fizički i psihički kako vreme prolazi,ja osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa..prvo me je drzao bes,a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti – rekla je Nataša Šavija i dodala:

Nataša Šavija

Nataša Šavija
Foto: Instagram/Printscreen/natasa.savija

– Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi.

Ona dodaje da joj najteže pada agonija kroz koju prolazi njena porodica.

 Odmah su prekinuli godišnji odmor i vratili se, van sebe su zbog svega od kako su saznali šta mi se dogodilo. Posete su zabranjenje i jako im je teško zbog toga što ne mogu da me vide i budu uz mene bar na kratko. Danas su dolazili pod prozor, dozivali me, ali prosto nisam mogla da se pojavim, jer bi me to potpuno slomilo.

Izvor: srbijadanas.com