“KUKAVICE i dušmani su mi MUČKI zapalili auto” Taki Marinković se javno obratio VANDALIMA koji su mu uništili automobil


Radomiru Takiju Marinkoviću je u toku noći zapaljen auto od strane nepoznatih počinilaca, on je jutros bio u policiji kako bi dao izjavu povodom nemilog događaja. Sada se oglasio na svom Instagram profilu i direktno obratio zločincima.


Otac starlete Maje Marinković, koja je trenutno u “Eliti”, Taki Marinković, objavio je jutros jezivi video snimak svog spaljenog automobila. On je zatim pokazao da je još nekoliko vozila koji su se našli na parkingu pored njegovog auta, takođe oštećeno.

Nakon hitne reakcije policije i vatrogasaca zbog zapaljenog automobila, otišao je u policiju kako bi dao izjavu i pokušao da sazna ko stoji iza napada.

– Šta mogu kukavice i dušmani, nego da ti mučki zapale auto – napisao je Taki pozirajući ispred svog ugljenisanog automobila.

Marinković se u ranim jutarnjim časovima prvi put oglasio na svom Instagram profilu povodom nemilog događaja.

– Evo šta rade dušmani, kako pale automobile – govori Taki Marinković u videu koji je objavio, a zatim se i oglasio kratko za Blic.

– Automobil je moj, trenutno sam u policiji.

Podsetimo, Marinković je nedavno bio opljačkan.

Naime, Taki je tog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola uništena, da je prozor skroz uništen, a kada je počeo da istražuje video je da mu fali dosta toga.

– Izvinjavam se, ali u haosu sam, opljačkan sam, ne mogu da verujem na šta su ljudi spremni. Prozor mi je uništen, iz kola mi je sve odneto, od gaća do novca, preko lisica, a nema mi ni telefona kog sam čuvao u kaseti. Niko od komšija nije čuo ništa, sad moram da idem u policiju, da prijavim slučaj, da se otkriju ovi idioti koji misle da su krimosi, obični krimosi na baterije – rekao je Taki tada.

Izvor: srbijadanas.com