“KUNEM TI SE U DETE, NE BIH SE BRUKALA…” Procurio snimak, Miljana tražila 700 EVRA od Mijatova! (VIDEO)


Klupko se odmotava…


Iako sada nisu u najboljim odnosima, pre ulaska u rijaliti, Miljana Kulić je bila u velikom škripcu sa parama, tolikom da je upravo od Filipa Mijatova tražila pozajmicu u iznosu od 700 evra.

Filipov brat je na njegovom profilu objavio deo Miljaninog i Filipovog razgovora, kao dokaz da je ona zaista tražila taj novac.

– U dete ti se kunem, zar misliš da bih se ja brukala za 700 evra, ulazimo zajedno u rijaliti, u dete ti se kunem – molila je Miljana.

– Ajde ovako, ja sam sad u Mađarskoj, znači ja ne mogu ništa pre… Daću ti 700 evra, nije problem, kaži mi kad ćeš da mi vratiš – odgovorio je Filip.

– Ja se vraćam 29. u pola 6 ujutru na aerodromu, od 9 radi banka, znači ja ti vraćam 29. u 10 ujutru, idemo negde na kafu i vraćam ti – rekla je Kulićeva.

– Do prekosutra najkasnije ću poslati, ali moraš da mi vratiš Miljana, je l važi – insistirao je Mijatov.

– Filipe, kunem ti se u dete, u tatu, u mamu, kunem ti se u svoj život, znači nikad se u životu ne bih brukala, u sve najmilije ti se kunem i to niko da ne zna. Pozovi Milicu i pitaj da li je Miljani uplaćen honorar, da li treba da podigne – rekla je Miljana i dodala da pare treba da legnu ujutru, izvesnom Srđanu iz Bosne.

Poslušajte deo njihovog razgovora:

https://www.facebook.com/249437255923971/videos/445760903008248/

Izvor: srbijadanas.com