“LAŽE! HOĆE DA ME ODVOJI OD MARKA!” Marijana Zonjić bez dlake na jeziku o SKANDALU sa Viktorijom Mitrović!


Iskreno!


Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović zapretila je Marijani Zonjić snimkom koji pevačica navodno ima sa austrijskim reperom Raf Kamorom, a Zonjićeva je sada prvi put progovorila o tome i pokazala prepisku sa njim.

Marijana je izjavila da je Viktorija sve izmislila kako bi je okrenula protiv Marka Osmakčića, koji je sa Mitrovićevom bio u vezi tokokom boravka u “Zadruzi 5”.

– U pitanju je još jedna Viktorijina laž upućena na moj račun. U pitanju je reper Raf Kamora, sa kojim sam u super odnosima. Ona je izmislila priču da ona poseduje neki video snimak, a to samo da okrene Marka protiv mene. Nisam želela da gubim vreme, pokazaću vam i poruke – rekla je Zonjićeva, pa dodala:

Marijana Zonjić

Foto: Youtube/Zadruga Official

– Čula sam se sa njim i pitala ga da li veruje da je jedna devojka iz rijalitija u kojem sam bila izjavila da on i ja imamo neki video snimak, na šta mi je rekao da su to gluposti i da mi nikad ništa nismo imali. Mi smo pričali samo o nekim našim prošlim vezama, ko je šta proživeo kroz život. Imam sve te poruke. Viktorija može do sutra da izmišlja o meni, jer neće joj proći, sve ću dematovati – rekla nam je Zonjićeva, pa dodala:

Viktorija Mitrović

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Imam dokaze crno na belo da ona laže! Ona samo hoće da okrene Marka protiv mene, meni je to jasno. Moja majka i brat su se čuli sa Osmakčićem i rekli mu da nema potrebe da me zove, blokirala sam ga i nema potrebe da izjavljuje bilo šta vezano za mene – zaključila je Marijana Zonjić.

Izvor: srbijadanas.com