“LAŽE, otac ga ne tuče” Komšije raskrinkale Uroša Stanića, usledio ŠOK OBRT: “Odlučio je da mu PREPIŠE STAN i pomire se”


Kako domaći mediji navode, njegovi roditelji žive u stanu u Beogradu, a u Starčevo povremeno dolaze preko leta kada je lepo vreme.


Učesnik “Elite” Uroš Stanić privlači veliku pažnju gledalaca, a komšije iz rodnog Starčeva otkrile su javnosti nepoznate detalje o njemu i njegovoj porodici.

Naime, kako tvrde komšije Stanića, njegovi roditelji žive u stanu u našoj prestonici, a u Starčevo povremeno dolaze preko leta.

Uroš Stanić

Foto: Srbija Danas

Prva komšinica, koja stanuje odmah pored njihove porodične kuće, tvrdi da Milan planira da se pomiri sa sinom i da mu prepiše stan koji imaju u Beogradu.

– Ja kažem za oca da je jako dobar. Nije tačno da je bio loš prema Urošu. Njihova je kuća na pola u Starčevu. To je sve on napravio, pored toga imaju i stan u Beogradu. Šta da kaže čovek za Uroša u rijalitiju? Kakav je, takav je. Otac je razočaran, ali mora da živi sa tim. Uspeće da se pomire, otac je poželo da mu ostavi stan koji imaju u Beogradu, a da se on sa Uroševom majkom vrati ovde u kuću da živi u Starčevu – rekla je komšinica.

Žena koja živi preko puta Stanićevog doma u Starčevu takođe tvrdi da Milan nikada nije podigao ruku na Uroša, kao i da nema probleme sa alkoholom.

– Otac mu je dobar, niti pije, niti ih bije. Dobri roditelji, zlatni… Milan je jako dobar otac. Njegovi roditelji žive zajedno, čak su se pre izvesnog vremena venčali u crkvi, jer su pre toga to samo opštinski obavili. Njegov otac Milan jako voli svoju suprugu Tanju, Uroševu mamu – poručuje komšinica za “Blic”.

– On je dobar bio ovako, sada vidim da je na televiziji drugačiji, Kao mali je bio normalan. Znam njegovog oca, dolazio je kod mene, pili smo kafu. Teško podnosi njegovo ponašanje u rijalitiju, nije mu svejedno.

Podsetimo, Uroš je u rijalitiju govorio o svojim roditeljima, te istakao da je njegov otac nasilnik:

– On je zlotvor. Hoće da me ubije jer sam gej – rekao je on tada.

Uroš Stanić

Izvor: srbijadanas.com