“LAŽEŠ! AKO SI ME VOLELA, ZAŠTO SI ABORTIRALA?!” Zola i Miljana ušli u klinč – ti nisi za decu!


Između njih, uvek mora da bude burno!


Na televiziji Pink, sinoć je emitovano još jedno izdanje emisije Narod pita, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila nekada emotivne partnere i rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom.

Zola je otkrio do kakvih je saznanja došao kada je u pitanju navodna trudnoća Ivane Ine Rajzinger, kao i da li je dete koje je nedavno rodila njegovo. Miljana se nadovezala na ovu temu i iskazala svoj stav.

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ina mi se nije nikako javljala. Angažovao sam sve svoje prijatelje koje sam imao u Beču, niko od njih nije imao informaciju da se uošte porodila. Ona nije znala da mi odgoovori na poruku, a sada ki se prva javlja. Pitala me je kad ću biti u Bosni. Ja sam hteo da dokažem da li je nešto istina ili nije, kako niko ne bi mogao sutra da mi kaže da se nisma potrudio da saznam istinu. Ne bih mogao da spavam, a da znam da je moje dete negde tamo – kazao je Zola.

– Morao si da paziš s kim dete praviš. Nisi smeo da seješ decu gde stigneš. Čisto da se nadovežem – dodala je Miljana.

– Ti si mene volela, pa si tri puta abortirala – rekao je Zola.

– Ti nisi kapacitet za decu, porodicu, a ni brak. Sa tobom svakako ne bih imala gde da živim. Bosa živi u malom stanu, a ja sam sa Zolom providila vreme gde sam stigla, jer sma to tako želela – istakla je Miljana.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com