LAŽNA VEZA MARKA I LUNE!? Skandal u EMISIJI UŽIVO! Lepi Mića NASRNUO na Miljkovića, pa OTKRIO sve što zna!


Dušica nije znala kako da smiri situaciju!


Svi koji su sinoć pratili emisiju Narod pita, imali su priliku da gledaju žestok okršaj Lepog Miće i Marka Miljkovića. Njih dvojica su onemogućili voditeljki Dušici Jakovljević da vodi emisiju. Pored teških reči, često su i ustajali, skakali po studiju, ovo se odnosi na Miću prvenstveno, a pale su i veoma teške reči.

Lepi Mića ne želi da prihvati Luninu i Markovu vezu, jer smatra da je Marko sa Đoganijevom iz interesa, a da je Luna sa njim iz inata.

– Luna se iz inata Slobi zabavlja sa Markom, Anabela hoće da poludi. Marko traži korist. Luna peva pesmu o ljubavi sa Slobom Radanovićem. Sinoć sam gledao emisiju, pušteni su klipovi gde samo plače, nije mi jasno. Posle svega su kao u vezi. Iskoristio je na najružniji način, ali je i ona htela. Žrtvovala je dve godine i dobila je ljubav, ali ne dobila je i stan ali rekao je neki čovek da stan nije kupila već im je gazda stana rekao da žive kao postanarima – vikao je Mića.

– Tebi sve smeta, pa i Lunino pevanje, ti imaš problem – rekao je Marko.

– Veza Marka Miljkovića i Lune je lažna. Marko je ispao šmeker tu, iskoristio je, a ona je kao žrtvovala se za ljubav. Jeste malo sutra dobila pare i stan. Evo i sada ta vest da se javio gazda stana, Luna uopšte i nema stan, to je Gagi govorio – rekao je Mića.

Da li je bilo šta od ovog što je Mića izneo sinoć istina? Ostaje da vidimo.

Celu situaciju pobledajte ovde.